A Villa madártávlatból

 

Az apartmanokat minden vendégváltás után ózongenerátorral fertőtlenítjük!

A 2023-as szezonra már vannak foglalások!

Aki nem szeretne lemaradni, és már tudja a nyaralása időpontját, foglaljon ídőben!

A villa

A TengerpartiVilla a sziget északi, Bobovik részén, közvetlenül a tengerparton található. Kilátással a tengerre, Pag-szigetre, valamint a Velebit-hegységre.

Két db 4+2 fős, egy 6+2 fős, egy 2+1 fős, valamint egy két fős kör panorámás apartmant tudunk a vendégeink rendelkezésére bocsátani. A 6 fősek az első emeleten találhatóak, és saját balkonnal rendelkeznek, míg a 8 fős és a 2+1 fős a földszinten, és egy nagy közös erkélyük van. Külön társaság esetén viszont a 2+1 fős apartman rendelkezik egy önálló kerti kiülő résszel is. A körpanoráámas stúdió apartman viszont nem rendelkezik terasszal! Az apartmanok légkondicionáltak, és a konyhájuk teljesen felszerelt.  Az apartmanokban az LCD Tv és a magyar nyelvű Upc, alapfelszereltség. 

A háztól nem messze található a homokos Žitna öböl. A tengerpart a ház előtt kavicsos-köves, ezért védőcipő használata javasolt. A ház előtt az udvaron grillezési lehetőség kínálkozik.

Több autó számára tudunk parkolót biztosítani. Saját bójával rendelkezik, ahová csónak, kajak kiköthető (térítés ellenében)!

Az utcába aszfaltos út vezet, így a gyermekek tudnak kedvük szerint görkorcsolyázni, illetve rollerezni.

 

Honlap készítés